Furgonmentés Budapest és kisteherautó mentés Budapest – Profiktól!

Lerobbant, vagy karambolos, netán működésre és tovább haladásra képtelen furgonját, kisbuszát, kisteherautóját a lehető legrövidebb időn belül a szervizbe, vagy haza szeretné szállíttatni? Akkor tárcsázza azonnal diszpécserünk számát az év bármely napján, a nap bármely órájában, furgonmentés vagy kisteherautó mentés miatt!

Kisbusz mentés Budapest

Furgonmentés, kisteherautó mentés és kisbusz mentés Budapest és Pest megye egész területén! Kivitelezzük éjjel nappal a hét bármelyik napján! Hiszen nincs is annál rosszabb és kellemetlenebb, amikor az éjszaka kellős közepén szeretnénk odaérni a hajnali első címre és az út közben pedig lerobban vagy cserben hagy minket a kisteherautó vagy kisbusz. Még oda sem érünk, segítség sem akad könnyen, az gépjárművet is meg kell majd szereltetni.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ezeket a járműveket munkára alkalmazzák, talán még fontosabb a gyors és precíz mentés ez esetben. Kitört kerekek esetében a járműveket speciális eszközökkel tudjuk mozgatni, ezáltal megelőzve a további károk keletkezését a mozgásképtelen járművön.

Csapatunk mindenben áll a bajbajutott fuvarozók szállítmányozók segítségére. Célunk ügyfeleink teljes mértékű kiszolgálása, hosszú távú korrekt partnerkapcsolatok építése, kedvező árak mellett.

Autómentés Pest Megye, Furgon