Autómentés Pest megye – Bárhol segítünk Önnek!

Vállalkozásunk egy remek üzletpolitikai úton indult el, hogy lépést tudjunk tartani a minőséggel és a precizitással! Keressen minket ha egy megbízható cégre vágyik! Egyik pontból a másik pontba szeretne eljuttatni egy újonnan vásárolt gépjárművet vagy esetleg lerobbant és autómentés szolgáltatásra szorul, vagy esetleg vásárolt egy medencét, hajót es az szorulna szállításra? Akkor cégünk szolgáltatásai jelentik a legjobb megoldás Önnek!

Furgonmentés, kisbusz mentés, kisteherautó mentés folyamataiban is segítségére leszünk!

Lehet szó autómentés vagy furgonmentés, kisbusz mentés, kisteherautó mentés, tréleres autómentés szolgáltatásainkról, vagy netán egy szerencsétlen esetben, ha egy balesetet szenvedett járműről lenne szó és a baleseti mentés szolgáltatásunk lenne szükséges, akkor ránk non-stop, az év összes napján, 0-24 órában számíthat, hiszen elérhetők vagyunk. Diszpécsereink folyamatosan várják a hívásokat, sürgős eset során pedig törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt az Ön segítségére sietni. Szolgáltatásaink nálunk szakszerűen, a legbiztonságosabb módon mennek végbe, hiszen pont annyira vigyázunk az autókra, mintha a sajátunkat szállítanánk.

Autómentés Gyömrő, Autómentés Maglód, Autómentés Pécel és Autómentés Vecsés területein is!

Az autómentés és furgonmentés szolgáltatások folyamatai, nem csupán egyetlen egy járművel kivitelezhetők, hanem akár többel is, akár egy időben, egy fuvarral több autó is szállítható, ebből adódóan nagyon költséghatékony autómentés árak mellett elérhető. Aktívak vagyunk kisbusz mentés Budapest és kisteherautó mentés Budapest tevékenységeink területén is, akár az egész ország területén, továbbá határainkon túl is. A furgonmentés szolgáltatásunk során vállaljuk a kisebb munkagépek és teherautók szállítását is. Még egy lényeges tudnivaló, hogy miután Ön felkeres bennünket és közli velünk a részleteket, mi minden esetben ezt követően közöljük az autómentő árak ajánlatát. Mit gondolna, ha azt ajánlanánk, hogy a fentebb elhangzottakra kedvezményes rendszeres fuvarozásra is szert tehet? Hiszen hogy ha rendszeres fuvarozásra szerződik cégünkkel, akkor minden költség kedvezményes lehet a számára! Pontos autómentés árakról személyesen érdeklődjön, hogy beszélhessünk és mindenki számára kölcsönösen kedvező ajánlatot beszélhessünk meg.

Autómentés M0-ás autópálya / Autómentés M4-es autópálya / Autómentés M5-ös autópálya

Autómentés az autópályákon is!

Az autómentés autópályákon folyamatok során természetesen azt is megbeszélhetjük az autómentővel, hogy minket is el szükséges szállítani a helyszínről, ugyanis az autómentés M0-ás autópálya során képesek vagyunk a sofőr mellett további 4-5 személy szállítására is. A célpontba érve az autómentő  M4-es autópálya szakembere már csupán leereszti a járművet a platóról, és a papírmunkát követően az autómentés folyamata véget ért. Még az autómentés előtt fontos tisztázni azt is, hogy mikorra számíthatunk az autómentő kiérkezésére, ugyanis számos cég a munka reményében vállalhatatlan kiérkezést ígér meg.

Ha megállapodtunk egy autómentő céggel, amelyet nem ismerünk, minden esetben informálódjunk előre a szállítójármű rendszámáról. Tipikus átverési eshetőség lehet, hogy az út mellett elakadott autó mellett egyszer csak megjelenik egy éppen arra tartó csaló azt állítva, hogy őt hívták olcsó autómentés árak hívén. Azonban ha az autómentés során tisztában vagyunk a rendszámmal, akkor nem leszünk csalás áldozatai.