Autómentés Pest megye 

Cégünk az autószállítás tevékenységeivel foglalkozó vállalkozás. Más, szintén az autómentés tevékenységgel foglalkozó vállalatokkal párhuzamot vonva, a mi csapatunk is a hét, valamint az év bármelyik napján, 0-24 órában aktív. Vészhelyzetek esetében folyamatosan tárcsázhatók vagyunk, autómentés Budapest és azon túli területek egyaránt, ugyanis munkaterepünk felöleli az ország teljes területét. Amely az egyik legfontosabb tényező egy profi autómentő esetében, az a gyorsaság!

Ennek megfelelően cégünk mottója, hogy Azonnal indulunk! A szakmájában, mint az előbb is említettük, az egyik legfontosabb tényező, az a lehető leghamarabb történő helyszínre való kiérkezés, majd ez után pedig a legprecízebb kivitelezése.

A bajba keveredett autón végrehajtott autómentés vagy autószállítás Budapest és országszerte, szakszerű és professzionális módon megy végbe, a lehető legrövidebb idő leforgása alatt. Csapatunk néhány tényező tekintetében, azonban gyökeresen különbözik más hasonló felépítésű vállalkozásoktól. Ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal fogadja telefonhívásaikat, a lekülönbözőbb szükséghelyzetekben is.

Autómentő Pest megye – Megbízható és precíz autómentő

Autómentő Budapest és Pest megye! Az autómentés folyamata mentén az esetleg árokba csúszott, vagy egy balesetet szenvedett jármű szakszerű mentését kivitelezzük. Fontos lehet megemlíteni, hogy az ügyfél az autómentés folyamatát követően bármelyik belföldi és külföldi címre elszállíttathatja gépjárművét igény felmerülése során.

Autómentés Pest megyeAutómentés alatt valamint a műszakilag meghibásodott, tovább gurulásra képtelen, esetleg lejárt vagy okmánynélküli gépjárművek, netán versenyautók versenyre történő eljuttatását kivitelezzük.

Kisbusz mentés, kisteherautó mentés: Ebbe a szolgáltatásunkba beletartozik bármilyen termetű kisbusz, kisteherautó és nagy köb